zákazník není přihlášen
Přihlásit se
KATALOG
Chci se přihlásit k odběru novinek
Platební metody on-line!

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba

Ověřeno našimi zákazníky
Hodnocení: 5 / 5
17.09.2018
Hodnocení: 5 / 5
17.09.2018
Sympatická obsluha.
Hodnocení: 5 / 5
16.09.2018
Zobrazit více hodnocení

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů
 
Informace o zpracování osobních údajů poskytované ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen „GDPR“) zástupcům zákazníků a obchodních partnerů společnosti PRIMA OUTDOOR, s.r.o..
 
Správce vašich údajů
Společnost PRIMA OUTDOOR, s.r.o., IČ: 25580345, se sídlem Nové sady 593/28, 602 00 Brno, zapsaná do obchodního rejstříku u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 35319 (dále jen „PRIMA OUTDOOR, s.r.o.“) jako správce vás tímto v souladu s GDPR informuje o zpracování vašich osobních údajů a o vašich právech.
 
Účely zpracování vašich údajů
Vaše osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro účely:
  • plnění povinností vyplývajících ze smluv
  • plnění povinností vyplývajících z podmínek využívaných služeb
  • plnění povinností vyplývajících z obecně závazných právních předpisů
  • vedení kontaktů na zástupce zákazníků a obchodních partnerů
  • zasílání obchodních sdělení s nabídkou produktů a služeb
  • zajištění ochrany našich práv a oprávněných zájmů.
V souladu se zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, využívá PRIMA OUTDOOR, s.r.o. vaše kontaktní údaje pro účel zasílání obchodních sdělení s nabídkou založenou na automatizovaném rozhodování včetně profilování, a to do doby, než s tímto využitím svého kontaktu vyjádříte nesouhlas. 
 
Zasílání obchodních sdělení
Společnost PRIMA OUTDOOR, s.r.o. zasílá obchodní sdělení na vámi uvedenou emailovou adresu a to obvykle jednou měsíčně. Souhlas lze zrušit kliknutím na odhlašovací odkaz v patičce každého emailu, nebo zde.
 
Uchováváme pouze údaje, které jste nám sami sdělili a posíláme Vám jen to, o co máte zájem.
 
Vaše údaje, které zpracováváme:
 
Maloobchodní zákazník PRIMA OUTDOOR, s.r.o.:
Vedeme vaše jméno, příjmení, titul, adresu a telefon a emailovou adresu. V případě, že jste nám sdělili číslo účtu, pak ho také máme v databázi. Všechny tyto údaje máme povinnost vést v účetnictví.
 
Obchodní partner PRIMA OUTDOOR, s.r.o.:
Vedeme vaše jméno, příjmení, titul, adresu firmy, adresu provozovny (kontaktní adresu), telefon, emailovou adresu, IČO, DIČ a číslo účtu.
 
Odběratel newsletterů:
Vedeme vaše jméno, příjmení a emailovou adresu.
 
Ve specifických případech zpracováváme následující informace:
 
Identifikační údaje
Abychom vás mohli nezaměnitelně identifikovat, zpracováváme osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, adresa.
 
Údaje o využívání internetových služeb
Abychom mohli přizpůsobovat obchodní informace vašemu zájmu, zpracováváme osobní údaje v rozsahu: záznamy o využívání našich internetových služeb, IP adresy zařízení a identifikátory cookies.
Chcete vědět, co na vás máme? Napsat si můžete sem: prodejna@prima-outdoor.cz , přejete si být vyřazeni z odběru newsletterů? Můžete to udělat zde.
 
Seznam zpracovatelů
Pro zpracování vašich osobních údajů využíváme další zpracovatele:
Dodavatel eshop řešení je Sunlight systems s.r.o..
Účetní software: STORMWARE s.r.o.
Pro zasílání obchodních sdělení využíváme služby společnosti MailChimp®
Pro marketingové využití využíváme službu Ověřeno zákazníky Heuréka
 
Zpracování osobních údajů mohou pro PRIMA OUTDOOR, s.r.o. provádět pouze zpracovatelé na základě smlouvy o zpracování osobních údajů.
Vaše osobní údaje mohou být za určitých podmínek zpřístupněny státním orgánům (Policii ČR, soudům, Finanční správě ČR apod.) v rámci výkonu jejich zákonných pravomocí.
 
Doba zpracování vašich údajů
Vaše osobní údaje jsou u nás uloženy po dobu trvání smlouvy uzavřené mezi vámi nebo zastupovanou firmou a PRIMA OUTDOOR, s.r.o.: anebo po dobu trvání vaší registrace k využívání služeb PRIMA OUTDOOR, s.r.o..
Po ukončení smluvního vztahu mezi vámi nebo zastupovanou firmou a námi anebo po ukončení vaší registrace k využívání našich služeb nadále zpracováváme vaše osobní údaje pouze pro účely a po dobu, po kterou jsme povinni tyto údaje uchovávat podle obecně závazných právních předpisů.
Pokud jste nám udělili souhlas ke zpracování osobních údajů pro účely zasílání obchodních nabídek, je doba uložení vašich osobních údajů 5 let od udělení souhlasu. Jakmile uplyne doba uložení vašich osobních údajů anebo doba, po kterou jsme je povinni uchovávat podle právních předpisů, tak vaše osobní údaje anonymizujeme nebo vymažeme z našich databází a systémů.
 
Jaká máte práva
Vaše údaje zpracováváme transparentně, korektně, v souladu s GDPR a obecně závaznými právními předpisy. Máte právo na přístup ke svým údajům a právo na jejich opravu. V případech zpracování vašich údajů, ke kterým jste udělili souhlas, jste oprávněni tento souhlas kdykoli odvolat. Pokud budete chtít odvolat souhlas se zpracováním a neexistuje žádný další právní důvod pro zpracování vašich údajů, nebo vyjádříte nesouhlas se zasíláním obchodních sdělení, máte právo na výmaz či omezení zpracování.
Právo na přístup ke svým údajům a vaše další práva uplatníte písemnou žádostí zaslanou poštou na adresu společnosti PRIMA OUTDOOR, s.r.o. anebo zaslanou elektronicky na prodejna@prima-outdoor.cz. Pokud se domníváte, že zpracování vašich údajů není v pořádku, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Pokud máte otázky, napište nám na prodejna@prima-outdoor.cz.

 

Tyto zásady jsou účinné dnem 25. 05. 2018.